Stressig stressigare stressigast

Den grammatiskt inkorrekta titeln åsido, vi förare har vår bestämda uppfattning om vilka stationer det är flest folk på och var folk fastnar i dörrarna mest. Men vad tycker ni? Vi har listat alla fyra stationerna där man som förare på bana ett ska göra utrop om att dörrarna stängs. Vilken av stationerna upplever ni som mest stressig?

Annonser

2 responses to “Stressig stressigare stressigast

  1. T-centralen tycker jag är överskattad när det gäller stressighet. Nog för att det är mycket folk, men de flesta är ganska målmedvetna, och följer samma rutiner, hela tiden.

    Slussen är värst, en salig blandning av båtflyktingar, saltissnobbar, söderbohemer och lattemorsor från Nacka är ett oslagbart recept på kaos och förvirring. Iofs är Alvik kalas när man tajmar tolvan, men det är väl i princip bara då som det händer något, alls, i det där blåshålet.

  2. Jag håller med, eek. På T-Centralen är folk mer beredda på att det ska vara mycket folk som är på väg hela tiden. Pendlarna kan sina saker och det känns som en av de lättaste stationerna att stänga dörrarna på till vardags.

    Slussen är skoj, när man redan har plingat och stänger dörrarna kommer folk från Saltis attackspringande bakom en och tränger sig in mellan dörrarna. Eller en dagsturisthord finnar från färjan. Eller ett helt basketlag från bussarna… Alvik är sannerligen dött i jämförelse.

    Guppet kan vara jobbigt, med den där enda kön avstigande genom första dörrparet i V3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s