Dagen bloggen stod still

Igår uppdaterades det inte alls,Veoliahoran hade nämligen fått i uppdrag att redigera ihop några bildspel åt tacksamma kunder. (Moder med sambo.) Givetvis användes tunnelbanan som färdmedel och man slogs åter av vilken effektiv transport tuben egentligen är, lövhalkan till trots. Texten om att det kunde ta längre tid att resa under fredagen rullade glatt informativt på IDTS-skyltarna och Veoliahoran tyckte det var litet småskoj att få uppleva detta som resenär för en gångs skull. Med tanke på att föraren ändå höll relativt god fart misstänker man att det var en rest från alla regnen dagen innan och att läge gult säkerligen höll på att hävas.

Anyhow. Eventuellt kan det vara bildspel på gång till bloggen, beroende på huruvida Veoliahoran kan hitta en bra lagom ödesmättad version av Beethovens femma eller inte att para bilderna med.

En kollega sms:ade förresten och tipsade om att alla förare borde skaffa en Nintendo DS att fördriva tiden med på ändstationerna. Veoliahoran tyckte att detta var en utomordentlig idé och funderar på att köpa en knallröd variant som självfallet ska heta ‘Kapten Blod’. Hejdå, kulturmuppande med obskyra teoriböcker och hej, konsolnördande med pekspel!

Annonser

9 responses to “Dagen bloggen stod still

 1. Vaddå fördriva tiden vid ändstation?, man hinner ju knappt dra en piss innan man måste flyga iväg igen mot mer eller mindre kända ändamål.

 2. Va? Har ni tid över vid ändstationerna?
  Det måste omedelbart åtgärdas!
  Ni skulle kunna ta på er gula västar och stå en stund vid spärrlinjen. Eller kanske städa litet på stationen.

 3. Hm. Skarpnäck, Hagsätra och Hässelby har iofs vändtider som överskrider 10 minuter under dygnets mitt.

  -Vid helt ideala tillstånd förstås, vilket innebär nästan aldrig.

 4. Finns den i rött?

 5. Jo, jag märkte nog det. Flera gånger var jag in och märkte att det inte var något nytt producerat.

 6. VH: Jag har aldrig sett en psp i rött, vit eller svart är det väl som gäller men om du köper en vit så man kan säkert måla om den:)

 7. Spike: Tack för tipset! Sökte efter en sajt där man kan köpa PSP-skins och hittade en som hade ett trevligt rött sådant.

  Men när jag sitter i valet och kvalet på Webhallens sida, inser jag nu att DS har fler roliga spel även om PSPn har bättre grafik.

 8. VH: Å andra sidan om du köper PSP så kan du ju köpa spel ala GTA för att kunna avreagera din t.ex ilska över nåt eller någon. Bara ett tips i all väl mening. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s