Röda problem

Lördag, natt och röda linjen. Bara en patrull ordningsvakter fanns att tillgå för hela tubnätet, men trafikanterna fortsatte självklart ändå att bete sig som om banan var deras privata lilla lekplats. H var ute och tågtuffade när det blev bråk ute i Vårby gård på tur 6, som därför självklart bad om hjälp på radion. TLC meddelade att det inte fanns några resurser därute samt att det gick fortare att köra vidare så att vakterna kunde möta upp efter vägen. Vakterna befann sig i Hässelby (!) för att sedermera lyckas hoppa på 18:4, med sikte på ett ingripande vid Slussen dryga fyrtio minuter senare. Det är bra bittert att vara förare ibland.

4 responses to “Röda problem

  1. Hur fasiken kan det bara finnas en patrull för hela tuben? Låter hel mysko.

  2. Tycker också det låter mysko. Måste varit en enda patrull tillgänglig just då, pga att andra patruller var upptagna någon annan stans. Men vem vet… ibland känns det som om de bara försvinner.

  3. Jag hade hur många vakter som helst omkring mig hela natten, och några utströdda polispatruller som verkade ha lite småtråkigt. På lördagkvällen hade jag ett en misshandel på tåget, och vips så dök det upp 8 vakter på nolltid. Det kanske var jag som snodde alla?

  4. Kan inte TLC skicka NV bilen att plocka upp patrullerna i Häs då och stampa plattan i botten?
    Borde finnas bilburna patruller i S-tälje trakten som borde kunna komma ifatt tåget på 10-15 min ju, men men vad är en kväll i tunnelbanan utan dessa ordningsproblem? Helt enkel tråkigt men ändå helt underbar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s