Förra veckans video

Tjaaaa… visst körde vi en tågnördlänk, men det kan inte skyla över faktumet att vi glömde köra veckans video. Här kommer den som hade valts ut för det tillfället. Vi har sett en hel del klotter och skadegörelse under hösten. Vad passar då bättre än Kobras tema underground där Svt ska göra ett kulturinslag, vilket snarare har blivit en reklamfilm för hur ballt det är att hänga i tunnlarna. Men, men -skoj är inslaget iallafall.

Annonser

7 responses to “Förra veckans video

 1. Argumentet ”det är lika mycket min stad som någonananns”, som klottraren använder är lika inteliget som argumentet ”luften är fri” som rökare brukar använda.

 2. Hade det inte varit farligt och olagligt att hänga i tunnlarna så hade man ju mer än gärna velat utforska dem.

 3. Ett påstående jag tycker är helkul är att klottrarna inte har cash och därför tar de sin plats istället. Uhm -sedan när var klottrande billigt? Det krävs väl burkar, handskar, olika caps, etc.

 4. Burkarna kan väl kosta allt ifrån 25-500 spänn och sen 5-20 spänn capsen, handskar typ 50-100 spänn på claes ohlsson osv osv så nej inte är det billigt.

 5. ”Om man inte tycker om sin omgivning finns det visst så’nt där’nt knark en kan ägna sig åt också … och tycker man att det är svårt att finansiera sitt kommande missbruk är det väl bara att slå ner nå’n med mer pengar … för det är väl lika mycket mina pengar som nå’n annans”?

  *hm*

  …fast jag kanske bara är gammal?

 6. Den fulvägen vid Ktg har man användt ett par gånger efter avställning av tåg…..

 7. Det jobbigaste tycker jag är att dom ser sig själva som så himla jävla alternativa och underground.

  Jag tror inte att dom som får städa upp skiten hela nätterna och stövla runt i makadamen i 9 timmar tycker att dom är så himla tuffa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s