Kortkort växel

Inget inlägg igår och ett pyttekort idag. Veoliahoran håller på att knäcka sig igenom Left4Dead på expertnivå, vilket inte är det allra lättaste.

Dagens pryl var återigen, liksom många gånger förra året, växeln i Åkeshov som behagade jävlas. En förare menade torrt att det barmhärtigaste vore att gå ut på banan med ett jaktgevär och avliva eländet. En annan hade blivit ombedd att granska växeln och hade inte sett någonting annat än snö. Men skam det TB som ger sig… det innebär alltid mycket meck men växeln kommer också alltid i kontroll förr eller senare. Så även denna gång.

I övrigt har det varit en hel del vaktingripanden under dessa två dagar. Man märker att alla stockholmare är på språng igen eftersom småförseningarna och mindre struntsaker händer mest hela tiden. Ingenting större har inträffat. Värre har det väl varit på TUB2 och TUB3, där de inställda avgångarna har stått som spön i backen. (Vagnfel.)

Det kan dock rapporteras att snön glatt fortsatt falla, medan temperaturen ute har stigit litet grann -med andra ord arbetar vi nu i en tolerabel arbetsmiljö där hyttvärmen inte pajat lika ofta som förra veckan. Ska man hålla tummarna på att det får fortsätta så?

Då ignorerar vi helt den allmänna snöbollskastningen som försiggår precis som vanligt.

9 responses to “Kortkort växel

 1. Är det månne så att VH ligger i träningsläger inför en ny kundsatsning signerad Veolia?

 2. Riv växeln i ÅKH den strular ju ändå bara likt förbannat varje dag. 😦

 3. j: Mer automatvapen i tunnelbanan? Eller i att se kunderna som zombies? Någon kundservicekurs har jag inte hört om, nämligen.

  Spike: Man blir utled på den, eller hur?

 4. vh: Japp var något åt det hållet jag tänkte. Förare beväpnade och redo att slå till mot kunderna som oftast beter sig som zombies ;). Eventuellt skulle det uteslutande kunna användas mot snöbollskastande zombies.

 5. anonymförarebana1

  veoliahora jag spelar också left4dead 😀 har bara blodig skörd kvar på expert. spela tillsammans? 😀

 6. j: Spännande tanke. Tre små gossar siktar mot hytten,… föraren vänder sig blixtsnabbt om, drar fram en gammal hederlig kalashnikov och vrålar ‘say hello to my little friend!’ till ljudet av rundorna. Hm. Nä, tror inte det, va?

  anonyme föraren: PC eller 360?

 7. anonymförarebana1

  pc!

 8. Hm, jag spelar på xbox 360.

 9. VH: Påtal om xbox 360, har hon då också xbox live?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s