Överklagad upphandling

Det kommer väl inte direkt som en blixt från klar himmel att Veolia förmodligen kommer att överklaga utfallet av upphandlingen. Ihärdiga rykten säger att detta sker imorgon eller på fredag samt att flera höga chefer är på plats i Stockholm pga detta. Vi får se. Det brukar i vart fall nästintill vara praxis för företag att överklaga upphandlingsbeslut. (Tågkompaniet överklagade ex. Rikstrafikens beslut att låta Connex köra nattågstrafik år 2002. Veolia överklagade sedan när SJ vann kontraktet nästa gång.) City hade i vart fall en mindre notis idag som stödjer ryktena en aning:

overklagan

Dagsfärskt pressklipp.

Annonser

4 responses to “Överklagad upphandling

  1. Det är standard att förlorade företag överklagar offentliga upphandlingar. Har dock aldrig hört någon upphandling som fått tas om pga en överklagan. City tycke även att det var en sådan stor nyhet att samma journalist fick skriva två stycken notiser ;).

  2. Go Veolia!

  3. Jag tror Veolia fick en upphandling på det sättet på buss sidan en gång.

  4. Jisses, kanske är det ett sätt att rädda ansikte och behålla värdigheten. Vi stred till sista blodsdroppen och gav oss inte utan strid osv.. ??

    Som person som faktiskt då och då besöker huvudkontoret följer jag intresserat utvecklingen och hur den påverkar kollegorna där..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s