Rena öken

En så tyst vardag på radion har det inte varit sedan… eh… hm. I somras?

Småkomprimerat kan man säga att en tur rapporterade in att någon tappat en sak, eller om det var pengar, på spåret T-Centralen norrut. Rusningen låg i startgroparna; eftersom personer stod och stirrade på spåret skickades TB dit omgående. Snart blev det prylupplockning med andra ord. Tur 73 hojtade att en banarbetare klampade runt i norrspåret mellan Hökarängen och Gubbängen, denne gick norrut och såg ut att mäta någonting. Norrgående tåg varnades, men  bangubben skötte sig säkerligen eftersom det inte kom några fler rop om honom.

Vad hade vi mer? Några signaler hakade upp sig, men inte mycket mer. Framåt niosnåret ropade tur 6 att en dörr inte gick igen i Farsta strand men med rådigt ingripande från tur 7 kom sexan snabbt på rull igen. Någon timma senare beordrade polisen förbikörning stn Rådmansgatan, vilket sedan hävdes efter en kvart.

Så händelsefattig var vår måndag på bana ett. (Förmodligen är det vilan efter de småhektiska veckorna som varit eller så är det lugnet före stormen. Bana två och tre hade en mängd roliga vagnfel, men det får deras förare skriva om.

Annonser

One response to “Rena öken

  1. Väpnat rån mot Sleven vid Rådmansgatan därav förbikörning, andra rånet vid Rådmansgatan på två veckor nu. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s