Vilosöndag

Vilosöndag, tyst på radion och få händelser.

Tur 3 blev klottrad och gick i transport söderut, i Farsta strand konstaterades det att färgen torkat och föraren kunde gå i trafik norrut. Jourstäd skulle komma och sanera vid T-Centralen. Flera artonturer råkade ut för klotterödet, bland annat tur 5 och 8 (som båda rapporterade in torrt kludd).

Ett spårbeträde ropades in från Rådmansgatan, men tjejen som varit nere på spårområdet hade snabbt tagit sig upp igen. Närbelägna tåg råddes ta det försiktigt för säkerhets skull. Efter detta blev det mer eller mindre radiotystnad resten av kvällen. Smårop förekom, men de hade med hemgångare och dylika rutinsaker att göra.

Tur 31 fick på kvällen veta från TLC att han hade två liggande i sin V1:a. Vakterna kom vid T-Centralen för att lyfta av dem men hittade ingen.

Tidigare på eftermiddagen hade föraren på tur 39 ropat från Islandstorget att han blivit plötsligt illamående. Det var tyst en kort stund och sedan meddelades det att han kräkts i hytten. TLC sade åt honom att köra in tåget försiktigt till Islandstorget. Tåget fick sedan rulla ner i depån. Efter ett tag tycktes den stackars illamående föraren ha repat sig och var körklar med ett nytt tåg som rullade i transport söderut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s