Lugnet efter stormen

Inga stopp, smaka på den!

Kort sammanfattning av en mycket lugn dag:

Tur 35 rapporterade in en fylla som ramlat ur hennes tåg och låg på plattformen i Stureby. Enligt rapporterna som kom in låg han kvar en stund innan hjälp kom i form av spärrvakt och vakter. Sedan frågade TLC en annan tur om han hade sett ett stort gäng berusade kliva på tåget, de skulle ha med sig hundar också. Föraren hade inte sett något och det är ju liksom svårt att missa något sådant…

Tur 3 ropade om att några ungar enligt uppgift satt i hans V1:a och smetade godis över golvet. Kletigt, men väldoftande? -tänkte Veoliahoran. Någon kollade det där sedan. Tur 7 anmälde spårspring vid Gullmarsplan, under viadukten där nitton rullar in. Tågen varnades men inget mer spårspring ägde rum där. Någon som var på väg att spårspringa var nästan en vinglig herre på stn Kristineberg, som drucket svajade runt på plattformen. Han steg sedermera på tur 28 som skulle få påhälsning av vakter så fort det var nöjligt.

En hel del klotter rapporterades. Tur 9 ropade in att V1:an förmodligen blivit klottrad, vilket mötande tur 7 inspekterade. Tur 37 meddelade från Hässelby strand att V2:an hade blivit kluddad och att det inte torkat än. TLC bad föraren kontrollera om det torkat när han kom till Hagsätra. Då ropade tur 37, infart Alvik, att han redan var på väg till Hagsätra. Vem stod i Hässelby strand, då? Jo, tur 39 som strax rättade turnumret över radion. Vanligtvis brukar klotterråttorna vara killar, men i Skarpnäck fanns två tjejer med röd tuschpenna som klottrade på dörrknappar. Tur 29 konfiskerade pennan och ropade in vandaliseringen, tjejerna fanns kvar på stationen. Några vakter kom dock inte dit, eftersom det inte fanns några resurser.

En rätt bra dag på det hela taget, med andra ord. Det var lagom lugnt och hände inte för många konstigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s