Länsrätten talar

Efter två månader vet vi nu hur det blir. Länsrätten har beslutat att upphandlingen inte kommer att göras om, vilket innebär att MTR tar över den 2:a november precis som det beslutades i februari. Då blir det ny uniform igen och de senaste nyheterna beträffande en sådan är att MTR tänker ha en marinblå uniform liknande den vi har nu men med turkosa detaljer istället för röda. Enligt SEKO ska man försöka använda bättre tyg; mer naturmaterial, mindre syntetmaterial. Äntligen slipper vi alltså brallor som noppas i förtid och säckiga tröjor som blir statiskt laddade i tvätten. Om de byter ut den nya bylsiga grå pikétröjan (som är allmänt hatad) mot en marinblå eller svart kan klädfesten börja.

Nu kanske många tänker att det är dags att ställa in sig mentalt på MTR:s övertagande. Men vi har säkert inte sett den sista vändan i detta ärende; Veolia kommer analysera domen och därefter besluta huruvida man kommer överklaga den eller inte. Vi får se.

Annonser

2 responses to “Länsrätten talar

  1. Jag hoppas MTR lägger ner en slant på att få ut nya, fräscha kläder till alla på en gång, så att vi slipper detta sabla tuttifrutti av kläder och märken från alla möjliga epoker.

    Jag ska nog ha gamla Connex-kläderna hela sommaren för att på något sätt fira ett avslut på en era. 😀

    • Det borde de väl? Det vore konstigt om det nya företaget lät de anställda gå omkring med det gamlas logga broderad på varenda klädplagg. Men den som har kläder från SL, Connex/Veolia och MTR kan senare varva friskt och skapa modesensation? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s