Veoliasubban, var är du?

Efter en gårdag när Veoliahoran satt och tråkade i hytten och mest glömde bort att lägga saker på minnet, är det dags att efterlysa fler skribenter. Gårdagen var vagnfelens dag på tuben, men framförallt för bana 2 och 3 som hade inställda turer på grund av detta. På bana ett gick allt sin gilla gång med fyllor, tonårsgrabbar som höll i dörrar (och lipade åt föraren som civiliserat försökte säga åt det lilla fanskapet att sluta) samt en kvinna med en rottinghylla som klev av i Abrahamsberg. Var annars; det känns alltid som att skrymmandesmygarna går av där.

ITV:erna stn Ängbyplan och Stora mossen är fantastiska eftersom man inte behöver vrida för mycket på nacken för att se dem. Däremot är faktumet att det inte går att se ett dugg i dem när solen ligger på den detalj som fäller dem totalt. Bättre platser att prova nya ITV:er på borde vara Svedmyra och Stureby, där det på grund av kryphastigheten mellan stationerna samt uthoppandet för att glo i skåpen lätt kan bli en smärre försening.

VH drar iväg på en långpromenad och hoppas att Veoliasubban kan ta sig i kragen och skriva lite idag. Hint, hint.

One response to “Veoliasubban, var är du?

  1. Det är för att jag bor där! 😀

    Faktiskt. Min pappa är en äkta containerfyndare och brukar transportera även större föremål på ett ombyggt barnvagnschassi. Rottinghyllan är vi dock inte skyldiga till 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s