Veckans video

Vareviga dag nu under våren är det någon som försöker plocka med sig cykeln på tuben. De brukar gömma sig för att kunna smita ombord, utan att ana att TLC vakar över dem som en hök via plattformskamerorna. Men att försöka plocka med sig cykel på tvärbanan, där föraren har bättre överblick och det även finns en konduktör? Går det?

4 responses to “Veckans video

  1. ”Aa, men kanske du har fått fel information..” 🙂

    Jag kan meddela att ett halvhöjds frysskåp får åka med på både tvärbanan och tunnelbanan. Ack, den som vore student utan taxipengar igen..

  2. Lite småskoj att konduktören på det första tåget sa att dom fick ta med den på tunnelbanan =) Om jag minns rätt så är det endast kedjelösa barncyklar som får medtages på tuben.

  3. Vh: Stämmer bra, såg en gång en kvinna som hade stoppat en liten barncyckel i en stor blåa IKEA påse, och ja vad ska man säga då? Den är ju inte större egentligen en vad påsen skulle vara om man hade något annat gods i den..

  4. Upptäckte just på veolias ”intranät” att veolia har begått det som klassiskt kallas för en freudiansk felsägning. Veolia som vi alla vet, är ju enbart intresserade av pengar, och det talar de gärna om då en av deras underkategorier heter ”Instruktioner och riklinjer” <- istället för riktlinjer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s