Seg sommardag

En trist sommardag är över. Det mesta som hördes över radion var den-och-den turen på Pollak, framför signal 257 eller liknande och som ville ha signal för att kunna köra. En och annan blockering söderut/norrut på grund av att medspårs-/enkelspårståget släpade efter blev det ju förstås, med förseningar och blixtvändningar som följd.

Tur 65 iordningställde fel tåg i Vällingbydepån och ropade in detta. TLC förhörde sig med rangeringen om föraren kunde ta ut tåget, men det gick inte. Hon fick istället gå till nästa spår och iordningställa det rätta tåget också. Tur 24 var tvungen att göra en omaktivering eftersom IDU:n var mörk vid uppnycklingen i Åkeshov, som tur var verkade tåget sedan fungera.

Under eftermiddagen ropades det in solkurvor söder om Stora mossen, mellan Hässelby strand-Hässelby gård (den gamla vanliga?) och söder om Guppet men på söderspår, som omväxling.

Det gjordes ett tågbyte i Alvik eftersom det var något fel på tur 20. Men det blev inte så mycket roligare…

Annonser

One response to “Seg sommardag

  1. är det sommaren och semestern som gör sig påmind? Själv har jag inte märk något minskat resande under mina resor med k-trafiken denna vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s