Stolt kollektivtrafik

slflaggan

Prideveckan är i antågande och med det kommer även festivalens höjdpunkt, dvs Prideparaden på lördagen. Detta år slår både SL och Veolia på stora trumman och utannonserar att man för första gången har skapat en egen SL-sektion i paraden samt att det är tillåtet att bära sin uniform. Detta tycker vi är ett alldeles strålande initiativ och här nedan återges bägge meddelandena för alla som tycker det vore kul att gå med kollegorna i paraden:

SL:

SL ska i år vara representerade i Pridefestivalens parad. Paraden är lördag den 1 augusti. Vi kommer att erbjuda vår personal att gå i paraden och att gå som samlat gäng. Vi har en röd buss med regnbågsflaggor och stripade sidor.

Vi går under temat SL ÄLSKAR ALLA. Vill man gå i T-shirt så tar vi fram en med den texten. Temat för Pride i år är Hetero.
Vi samlas i god tid innan 13.00 i Humlegården. Man löser ut sin tröja, lämnar sitt och  företagets namn och går därefter i paraden på den bestämda platsen. Vår platsansvarige heter Karin och har SLs tröja på sig.

Veolia:
Inom Veolia Transport Sverige AB arbetar vi aktivt för att skapa en arbetsplats fri från all diskriminering. Vi vill låta den mångfald som finns i befolkningen återspeglas inom organisationen. Vi vill också stå för ett arbetsliv där olikheter värdesätts och tas till vara.

Det ska vara naturligt att vår arbetsorganisation och arbetsmiljö passar både kvinnor och män oavsett t.ex. hudfärg, religion, sexuell läggning. Våra arbetsplatser ska vara fria från diskriminering, mobbing och alla former av trakasserier. Vi ska bemöta varandra med respekt och hålla en hövlig samtalston i umgänget med varandra. Respekt och hövlighet är allas ansvar. Veolia Transport kommer att arbeta på bred front med olika åtgärder för att motverka diskriminering. Företaget ser därför positivt på de medarbetare som önskar delta i årets Prideparad iförd sin uniform.

För mer information: Kim Widegrip 08-686 42 65

(Bildcred, som alltid: Madame Mim.)

Annonser

2 responses to “Stolt kollektivtrafik

  1. *tummen upp*

    Synd att jag jobbar med att fota paraden, annars hade jag lätt gått i uniform! 😀

    • Fota paraden? Kul! Se till att få flera fina bilder på SL:s stripade buss!

      Jag hoppas att vi blir några stycken från jobbet iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s