Regnbågsbussen

Ah, just det ja! En liten uppdatering rörande SL och Pride; det var inte direkt någon större samling medarbetare som knatade vägen fram med bussarna, eftersom de flesta har sina respektive favoritsektioner att gå i tillsammans med vänner eller familj. (VH likaså, ska väl erkännas.) Uppslutningen hade sannolikt varit större om man basunerat ut paraddeltagandet genom fler kanaler än intranätssidor och någon enstaka anslagstavla. (Rättelse: några verkade ha fått info -spärrisarna, vilket spärrhäxorna nämner här.) Så blir det ofta när något genomförs för första gången! Det skrala personaldeltagandet till trots uppskattade många ändå SL:s initiativ att vara med i paraden och bussarna var pricken över i. Först åkte en Pride-tejpad skönhet och bakom den rullade en vanlig rödbuss, båda med destination ‘Tanto’ i fram. Mellan dem båda och på sidorna promenerade kollektivtrafikpersonal. Läs mer på Stockholm Prides hemsida, där även fler bilder på ekipaget finns.

Vad kan göras bättre till nästa år?
-Hästspårvagn eller dylikt för att representera spår också, schlagermusik/ABBA att dansa till, bättre info innan för att ‘samla trupperna’, gör det tillåtet för alla som arbetar för SL att gå i sin uniform (det lät förfärligt att OV inte får ha sin) och skaffa regnbågsvimplar med SL-loggan på som går att vifta med/dela ut. Är det någon som har fler roliga tips på vad SL kan göra till Prideparaden nästa år?

Världens finaste SL-buss. Bildcred: F.O.

Världens finaste SL-buss! Bildcred: F.O.

Annonser

3 responses to “Regnbågsbussen

  1. Jag skänkte två bilder tagna för Sthlm Pride till GUP, får se om de vågar sätta upp dem.

  2. Att ordningsvakterna inte fick ha sin uniform var verkligen synd, men är de SL-anställda? Jag tänkte att det kanske inte var SL som bestämde över detta. (Spärrhäxornas inlägg, som jag redan hade läst, fick det låta som om det var SL:s fel att de inte fick bära uniform i paraden.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s