Lysande utsikter?

VH ser fram emot att gå till jobbet idag, det verkar vara mycket som händer för närvarande och kanske fortsätter det roliga på eftermiddagen?

Rökutveckling från banarbetet vid T-Centralen har rapporterats, tydligen brinner det i ett arbetståg ståendes i en tunnel mot Kungsträdgården och röken spred sig såklart snabbt genom tunnelsystemet. Resultatet är en utrymd T-Central och inställd trafik mellan Rådhuset-Västra skogen för blå linjen. Dessutom inställd trafik (på polisens order) mellan stationerna Skanstull-Odenplan på gröna samt Mariatorget-Stadion, Karlaplan på röda. Som grädde på moset för kollegorna stannar inte gröna linjen i Fridhemsplan (även det på polisens order). Blå linjens trafikanter kan således enbart ta sig in till stan med ersättningsbussarna, gröna- och röda linjernas trafikanter kommer iallafall till Gamla stan och Kungsholmen; ”För närvarande vänder t-banans gröna linje i Gamla stan och Hötorget, medan blå linje vänder i Västra skogen och röda linjen vänder i Gamla stan och Östra station.”

Tidigare på dagen blev det signalfel och pga detta var det för någon timma sedan förseningar på upp till 15 minuter.

Dagen har bara börjat och det är redan kaos. Många förare kommer idag få sitta extra länge på sina tåg, det blir indragna raster, övertid, med mera och TLC svettas förmodligen hinkar.

Se även DN, SvD, Aftonskvallret, Exet.

Annonser

2 responses to “Lysande utsikter?

  1. Torrkokning i batterierna är det.
    Loket laddas där nere och glömmer man att kolla upp vattnet i batterienra så

  2. Det har faktiskt varit förhållandevis lugnt trots kaoset idag. Inte så kul att tömma tåg vid Mariatorget och hänvisa 1500pers till ersättningsbussar men ändå, vad är väl en brand vid T-centralen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s