MTR på catwalken

Eftersom Urspårning haft en uniformspost från avtalsskrivningens lounge tänkte även vi såklart följa upp med en kort modevisning för att ni ska få se mer av kläderna. Återigen är det två av bloggens trotjänare som har ställt upp:

Stålis bär den nya vinterjackan i Gore-tex med 'armrevärer' medan Mary-Sue stolt poserar i sin kjol och cardigan. Scarfen är chict knuten och Stålis håller i halsduken eftersom han istället valde slipsen denna dag. "Softa kläder, Mary-Sue!" säger Stålis och Mary-Sue kvittrar sitt godtycke.

Stålis bär den nya vinterjackan i Gore-tex med 'armrevärer' medan Mary-Sue stolt poserar i sin kjol och cardigan. Scarfen är chict knuten och Stålis håller i halsduken eftersom han istället valde slipsen denna dag. "Softa kläder, Mary-Sue!" säger Stålis och Mary-Sue kvittrar sitt godtycke.

Här har vi en mer arbetspraktisk kombination. Stålis har slängt en smula på huvudet och har även svidat sig i windstoppern, medan Mary-Sue glatt konstaterar att pikétröjan är skönt blåbärsblå. "Oj, byxorna har en kardborrficka på vänstersidan och en med dragkedja på högersidan!" utbrister hon förvånat. "Hehe, ja de har detaljsinne de där designerserna", replikerar Stålis.

Här har vi en mer arbetspraktisk kombination. Stålis har slängt en smula på huvudet och har även svidat sig i windstoppern, medan Mary-Sue glatt konstaterar att pikétröjan är fascionabelt blåbärsblå. "Oj, byxorna har en kardborrficka på vänstersidan och en med dragkedja på högersidan!" utbrister hon förvånat. "Hehe, ja de har detaljsinne de där designerserna", replikerar Stålis.

Bildcred (som alltid tycks det): Madame Mim.
Annonser

7 responses to “MTR på catwalken

 1. [postar samma kommentar här, som jag postade på ”Urspårning”]

  (Är det bara jag som slås av hur lik jackan är jämfört med Connex-jackan (alltså den innan Veolia-jackan)?
  ”Samma” färger, dock diskretare företagslogga.)

 2. Pikén är gräsligt ful rent färgmässigt och windstoppern borde inte vara helzippad utan bara ”halv” zippad som den nuvarande..

  • Pikén är iallafall hästlängder snyggare än den cementgrå vi har i dagsläget. Jag håller med om att windstoppern borde vara halvzippad, den kommer inte bli lika tät som förut eftersom den är helzippad. Det är många som har reagerat på helzippningen.

   • Det är sant, men pikén borde vara i samma färg som connex pikéerna var.. Dvs samma marinblåa färg som kragen här på den kommande. Men påtal om WS igen så har du väldigt rätt att den kommer nog inte vara lika skyddande, men vi får väl hoppas på det bästa..

 3. Vafan, dom har en massa gjut-skägg kvar på slipsen, kunde dom inte ha slipat ned det?!
  mutter mutter betongslips mutter mutter..

 4. Helzippad o halvzippadd. Ha ha! Vilka löjliga ord. Om vindstoppern har dragkedja/blixtlås hela vägen så är ju det toppen för man slipper ju dra den över knoppen när man tycker det blir för varmt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s