Den sista Veoliakvällen

Gårdagen var som bekant kaosartad, vilket ofta brukar betyda att dagen efter är kolugn och så var fallet idag. Det mest uppseendeväckande som ropades om på radion var 41:ans ‘åksjuka’ passagerare som ‘lämnade maginnehållet kvar’ i vagnen efter att ha raglat av på stn Brommaplan. Spyan spånades i väntan på städ och sedan blev AIK svenska mästare, vilket ledde till allmänt glädjeskrål från uppsluppna, lagom fulla supportrar litet här och var. Någon timma senare var de fullare men icke desto mindre glada och nu blandades ‘skönsången’ med vuxna män som grät öppet av lycka innan de skrålade ‘SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUULD!’ och hoppade in i tåget.

På VH:s tåg hände inte så värst mycket. Några föräldrar använde sätet som skötbord vid ändstation när de skulle byta blöja, men sådant ser man lite då och då. Evenemangstågen körde fram och tillbaka mellan Globen och Alvik, men fick inte med sig så mycket folk eftersom matchen Hammarby – Häcken på söderstadion inte drog någon storpublik. Djurgården lyckades ta sig till kvalplats och BP spelar i allsvenskan nästa år. Vi ser som alltid fram emot att köra supportertåg till Johannelund.

En förare på tvåan siktade en MTR-anställd i mässen på LIH runt elvatiden och förkunnade i ett tipsmejl till oss att: Kineserna har anlänt!

Maktskiftets sten är således i rullning. 😉

Annonser

Ett svar till “Den sista Veoliakvällen

  1. Själv är jag oskyldig till glädjeyttringar på tunnelbanenätet, jag höll mig till pendeltågsnätet istället. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s