Gullmarsplan stinker!

Nej, kära kollegor i Alvik, Liljeholmen, Västra skogen, m.fl. Det är inte så att Guppet har blivit det sämsta platskontoret i någon undersökning eller så. Under förra veckan började det lukta illa på stationen, på onsdagen kunde man skönja en svag doft av ruttet bajs och kloakvatten vilket sedan växte sig starkare under de närmsta dagarna och nu går folk omkring med ansträngda miner, håller andan med mera när de ska upp/ned för trapporna. Det luktar fördjävligt rent ut sagt och förmodligen är det väl några avloppsrör eller liknande som sprungit läck.

Ute på banan orsakade en gummimatta mindre rabalder vid Islandstorget, särskilt efter att den hade kilats fast mellan skyddsbrädan och strömskenan. Snart bröt man strömmen för att hämta upp den. Under rusningen blev det nästan spårspring vid Hötorget, men den ‘mysko’ personen försvann strax efter TLC:s allmänna varning och trafiken rullade lugnt vidare.

I övrigt ropades det i tid och otid om skyltningen av hastighetsbegränsningen vid Slussen, där ett växelpar har låsts fast mellan bana två och ett (nu har vi på ettan sth 30 både till och från GAS medan tågen på tvåan svischar förbi i normal hastighet). Skyltningen var litet knapphändigt gjord och ändrades på flera gånger under dagen; slutmärket flyttades och dessutom saknades orienterings- och tilläggsmärken vid pf1 i Medis…

Dagens snackis: Julfesten är nu fullbokad och går inte längre att anmäla sig till.

Annonser

4 svar till “Gullmarsplan stinker!

  1. Jo tack, stinker gör det.

    Hört i förbifarten.
    Ett barn:
    ”Mamma mamma, det luktar bajs, varför luktar det bajs, jag har INTE bajsat på mig!”

  2. (När) Ska VH gå på Julfesten? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s