Förändringens tid

De senaste dagarna har varit väldigt lugna, men småhala. Det har inte varit lika kallt ute och ryktesvägen har vi hört att värmeaggregaten på sina håll är igång. Nyheter (nåja) som kan nämnas är att Busslinkförarna inte är välkomna i mässen längre; avtalet har gått ut och innan ett nytt finns om att även de får använda MTRs lokaler är mässen uteslutande till för den egna personalen. I Alvik finns det däremot ett avtal så att Veoliakollegorna Dessutom börjar nu de hundra dagarna gå mot sitt slut, vilket för bana ett innebär att chefsbefattningarna inom trafik- och stationsverksamheten utannonseras från och med imorgon. Efter det ska tvåan omchefas. Samtidigt kommer facket att ha val nästa vecka. Det är många förändringar på gång.

Annonser

7 svar till “Förändringens tid

 1. Facket? ännu en som tror att det bara finns ett fack? Det är väll lika bra att säga vilket fack man syftar på, det gamla stora med oeffektiva ”företrädare” som sitter o spelar patiens på facklig tid, eller det relativt nya, unga, utan engagerade medlemmar men som försöker (ibland), eller facket för de som vill straffa arbetsgivaren på alla sätt det går för att de inte vill gå tillbaks till SL tiden med 50-11 reserver som aldrig faktiskt jobbar.

 2. 100 dagar?

  • 100 dagar sedan MTR tog över så nu skall väl alla problem vara lösta och vi kan se fram emot 99,6 procents punktlighet eller hur det nu var. 😉 Är alla stationer skinnande rena ännu?

   • Jo, någonstans under all vintersmuts och snömodd gömmer sig de skinande rena stationerna. Det krävs bara lite högtryckstvätt när det blir plusgrader ute.

 3. Skinande rena stationer….skiter björnar i porslinstoaletten?

  Tycker lite synd om Busslinkarnas kissblåsa..med tanke på att de inte är välkomna dit upp, eller får de använda toaletterna?

  Haha, nu blev det mycket badrumssnack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s