Happy helgtrafik

Trafiken rullade ut med nästan alla turer denna morgon och lugnet sänkte sig åter över banan. Några mindre förseningar på nitton blev det framåt halv tio-tiden enligt kollegorna, men det var ingen krisdag och alla förare kunde andas ut. Förarna som jobbade förra helgen är lediga denna och det är en välförtjänt vila. De flesta har känt sig slitna och behöver få vara ifrån jobbet nu under några dagar. MH har tyvärr inte mycket mer att rapportera, batterierna laddas för fullt och den nya boken är nästan utläst. Räkningarna är betalda. Snart är det dags att leta sig ut i trafiken. Snart. Men för stunden är man kvar hemma i lugnet, trött och nöjd.

Dagens roliga länkar:
Hejda plankare? – etikettexperten Margareta Ribbing ger råd om vad som är mest lämpligt att göra om man upprörs av en plankare. Eftersom det är ett laddat ämne, särskilt denna vecka, är kommentarerna ett hysteriskt smörgåsbord av skojighet.

SL-rabatten:
SL bjuder på en veckas resa -DN meddelar förtjust att SL ‘gör en pudel’.
Resenärer får rabatt för tågkaos -SvD:s länk med samma information, men kortare.
Obs: Rabatten har givetvis sina uppsatta regler (gäller på månadskort sålda fr.o.m. den 15/3). Detta för att den ska kunna hinna in i systemet hos försäljarna, kanske? I vart fall: kolla SL:s hemsida för att se om ditt biljettalternativ kan rabatteras.

Annonser

2 svar till “Happy helgtrafik

  1. Som tack för allt ni gjort så tackar jag er med ett eget inlägg – och lite bidrag från er arbetsplats. Jag hoppas att det smakar 🙂

    http://jrl5.blogspot.com/2010/02/happy-helgtrafik.html

  2. Tack för en bra blogg. Hoppas folk inte var allt för sura på er när det var som värst. Inte ert fel liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s